Кандидати

Уколико сте млађи од 30 година, имате стечено средње или високо образовање и уколико сте без радног искуства – Програм „Моја прва плата” идеална је шанса за вас!

Током девет месеци оспособљавања за рад стећи ћете прва радна искуства, применити стечена знања и развити нове вештине, унапредити радне навике, а за свој рад бићете плаћени.

Учешће у Програму „Моја прва плата” отвара вам могућност за улазак у жељену компанију и прилику да по завршеном оспособљавању добијете први уговор о раду. Ово може бити ваша „пречица за посао”, јер искуства многих указују да је најтеже добити први посао.

Ваше оспособљавање за рад биће спроведено по утврђеном програму који одобрава Национална служба за запошљавање, уз ментора који врши надзор и пружа подршку. По завршетку, добићете потврду о обављеном оспособљавању на конкретним пословима, која повећава шансу да добијете запослење за које сте се школовали.

Пратите отворене радне позиције на овој веб-презентацији и искористите прилику за успешан почетак радне каријере.

Пријављивање кандидата за Програм почиње 8. октобра, а оспособљавање за рад изабраних корисника најкасније у децембру 2020. године.

Детаљније услове Програма можете погледати у Јавном позиву Националне службе за запошљавање, као и у Обавештење о измени јавног позива од 7. октобра 2020. године.

Више о регистрацији и пријави кандидата можете видети у Упутству.

Врх стране