Послодавци

Обавештавамо послодавце и кандидате да се, на основу одлуке Радне групе за праћење спровођења програма Моја прва плата, Јавни позив за реализацију програма подстицања запошљавања младих „Моја прва плата“ затвара 31.12.2020. године.

Завршено је повезивање послодаваца из приватног и јавног сектора са кандидатима и не постоји могућност даљег повезивања.

Послодавци и кандидати који су потписали уговор о реализацији програма Моја прва плата са Националном службом за запошљавање сву даљу комуникацију у вези са реализацијом уговора настављају са филијалом Националне службе за запошљавање са којом су потписали уговор.

Са 31.12.2020. године престаје техничка и стручна подршка путем мејла са портала Моја прва плата.

Листу одобрених послодаваца из јавног сектора, из области делатности здравство, социјална заштита и правосуђе, као и из девастираних подручја и са територије АП Косово и Метохија, можете преузети ОВДЕ.

Послодавцима из јавног сектора, из одређених области делатности и територијалних области, омогућени су селекција и избор кандидата на оглашене позиције у периоду од 7.12. до 11.12. 2020. године. Више детаља можете видети у Обавештењу.

Листа одобрених послодаваца из приватног сектора је формирана и можете је преузети ОВДЕ.
Листа додатно одобрених послодаваца из приватног сектора је формирана и можете је преузети ОВДЕ.
Претрагу података можете вршити према свим параметрима (назив компаније, МБ, назив позиције), коришћењем опције Ctrl + F.

За потребе реализације програма свим кандидатима је обезбеђен наменски текући рачун код банке Поштанска штедионица ад, без трошкова одржавања рачуна, на које ће се искључиво вршити уплата новчане накнаде.

Тројни уговор који се потписује између послодавца, кандидата и Националне службе за запошљавање можете преузети ОВДЕ.

Обавештење у вези са исплатом додатних средстава кандидату можете преузети ОВДЕ. Пример обрачуна пореза на додатна давања послодавца кандидатима можете преузети ОВДЕ.

Упутство за послодавце можете преузети ОВДЕ.

Врх стране