Повезивање послодаваца из приватног сектора и кандидата је продужено до 30. 11. 2021. године. Послодавци из јавног сектора имају опцију за избор кандидата на оглашене позиције у периоду од 16. 11. до 30. 11. 2021. године. Кандидати који добију понуду од послодаваца имају рок од 48 часова да прихвате понуду, а најкасније до 30. 11. 2021. године. Уколико је не прихвате у наведеном року, понуда се поништава. Напомена: Не постоји могућност поништавања до сада извршених повезивања кандидата и послодавца.

Послодавци

Програм је намењен друштвено одговорним послодавцима који су спремни да дају шансу младим људима да стекну своја прва радна искуства, оспособљавајући их за самосталан рад на конкретним пословима, а према унапред утврђеном плану оспособљавања.

Кандидати

Уколико сте млађи од 30 година, имате стечено средње или високо образовање и уколико сте без радног искуства ‒ Програм „Моја прва плата“ је идеална шанса за вас!

Моја прва плата

Програм „Моја прва плата“ има за циљ да се подстакне запошљавање младих и пружи подршка привреди у решавању проблема с недостатком кадрова.

Програм ће омогућити да се, и у 2021. години, до 10.000 младих средњег и високог образовања, до навршених 30 година живота, без радног искуства, оспособи за самосталан рад на конкретним пословима.

Помоћ

Погледајте најчешћа питања и одговоре у вези са Програмом.

Подршка

За сва питања и недоумице у вези са Програмом “Моја прва плата” можете нам писати на mojaprvaplata@nsz.gov.rs.

Врх стране